1-op-1 meditatie begeleiding

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

In ons drukke leven verlangen we naar rust. Rust in ons hoofd en in ons lijf. Diverse lichamelijke kwalen komen voort uit stress. Mindfulness meditatie is een super tool om stress te verminderen. Tijdens meditatiemaak je endorfine aan en wordt cortisol verlaagd. Als je stress voelt kun je gaan mediteren, maar nog veel meer effect ervaar je wanneer je meditatie in je dagelijkse routine opneemt. Nieuwe gewoonten in je dagelijks leven integreren is moeilijk. Het is fijn om daar begeleiding in te krijgen.

Heken je dit?

  • Je wilt meer rust in je hoofd en in je lijf
  • Je hebt wel eens geprobeerd te mediteren, maar je blijft vragen houden over je houding en hoe je je hoofd stil moet krijgen
  • Het lukt je maar niet om regelmatig te mediteren
  • Je voorkeur gaat uit naar een 1 op 1 begeleiding
  • Je wilt het liefst direct beginnen

Dan is de één -op- één- meditatie begeleiding wat voor jou.

Je krijgt 4 maanden begeleiding die bestaat uit:

  • drie keer een 1 op 1 sessie van een uur
  • een logboek
  • een wekelijkse mail met video´s die je kunt kijken wanneer je wilt

We starten met een introductie sessie, waarbij we kijken naar je meditatiehouding, welk meditatiekussen voor jou geschikt is en wanneer je het beste kunt mediteren. Je krijgt een schema waarmee je het aantal minuten dat je gaat mediteren kunt opbouwen. Een marathon loop je tenslotte ook niet in één keer, dat bouw je ook op. We kijken samen welk tijdstip voor meditatie het meest geschikt is in jouw dagelijkse routine. Ook gaan we het hebben over jouw persoonlijke doelen. Dat kunnen aan de meditatie gerelateerde doelen zijn, maar ook andere doelen die je in je leven wilt bereiken.

We mediteren tijdens de eerste sessie samen, waarna je vragen kunt stellen. Halverwege het programma hebben we een evaluatie-uur waarin we jouw vragen bespreken en kijken hoe het met je persoonlijk doel staat. Na 4 maanden sluiten we ook weer af met een sessie van een uur.

Tussen de sessies door krijg je regelmatig mails met video’s met meditatie tips en over de dagelijkse beoefening.

Dit is wat een deelnemer zei:

‘Sinds ik dagelijks mediteer voel ik me echt rustiger. Ik kan zaken met meer afstand bekijken. De drukte op mijn werk is een heel aantrekkelijke reden om het niet te doen, maar ik ben zo blij dat ik dat niet langer als excuus gebruik! 

1-op-1 meditatie begeleiding

Duur: 4 maanden

Inhoud:
3x 1-op-1 sessie van 1 uur
Logboek
Wekelijkse mail met video's

€ 199,00 incl. btw

Wat zeggen deelnemers?

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me