CoolDownCoaching

powered by Magda de Muijnck

Neem contact op
06 54268305

Water

Wat doet water met jou? Water stroomt, geeft leven. Water is een oceaan, vriendelijk kabbelend, tegelijk levensbedreigend. Het kan er boven het wateroppervlak zo vreedzaam uit zien, terwijl er onder het wateroppervlak oneindig veel gebeurt.

Wat gebeurt er bij jou onder de waterspiegel? Is er soms zoveel aan de hand, dat je er maar liever geen aandacht aan geeft? Of houdt het je zo bezig dat het je dagelijks leven beïnvloed? Door middel van meditatie ga je voorzichtig onder het wateroppervlak. Door te zitten met jezelf en je adem kijk je wat er zich afspeelt en wat aandacht nodig heeft.

Wil jij weten wat meditatie voor jou kan doen? Binnenkort begint de lesserie Meditatie en Jung weer. Check de website voor data en mogelijkheden https://cooldowncoaching.nl/?page_id=93

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *