CoolDownCoaching

powered by Magda de Muijnck

Neem contact op
06 54268305

Wat kan ik voor je doen?

Van denken en doen naar voelen en zijn

Wil je duurzaam profijt hebben van meditatie, moet je het in dagelijkse routine opnemen. En we weten allemaal hoe moeilijk dat is. Daarom heb ik de basis van de psychologie van Jung in de training opgenomen, om te verklaren hoe de psyche werkt en hoe het komt dat een nieuwe gewoonte zo moeilijk vol te houden is.

Hoe de issues in ons leven zijn ontstaan kunnen we vaak wel benoemen. Ze zijn weleens voorbij gekomen in een cursus, workshop of training. Misschien via andere wegen als boeken of therapie. De kennis komt vanuit het verklaren. Een tijdje gaat het dan weer goed, maar als het welbekende bochtje weer in zicht komt vliegen we er toch weer uit. Wat is dat toch?

Mijn idee is dat al deze kennis in ons hoofd zit, maar niet in ons gevoel. We denken het wel, maar zijn het niet. Echt kunnen voelen wat er aan de hand is, is in ons leven niet ontwikkeld. Mocht je al wel een gevoelstype zijn, zoals ik, dan werd het als kind snel uit je hoofd gepraat. Gevoelig zijn is kwetsbaar zijn en kwetsbaar zijn is niet handig in de huidige samenleving. Met mediteren krijg je inzicht in jezelf. Je gaat zien waar je je energie aan besteedt en of dit wat toevoegt of niet. Je gaat uiteindelijk leren voelen.

Serie van 5 lessen online meditatie en Jung – start half september 2020

Les1. Meditatie als motor van je persoonlijke ontwikkeling

Les 2. Hoe complexen ons dagelijks leven beïnvloeden

Les 3. Het ego als verkeerstoren

Les 4. Projectie, wat is het en hoe gaan we er mee om?

Les 5. De bewustzijnsfuncties van Jung; aarde, water, vuur en lucht. Welke type ben jij?

5 tweewekelijkse lessen online € 149,-*

Serie van 5 lessen online meditatie en Jung plus 3 sessies coaching – start half september 2020

Meditatie en de lesserie Jung kan nogal wat los maken in je leven. In de coaching sessies gaan we in op wat de inzichten met jou doen en hoe je de moeilijke thema’s in je leven kunt ombuigen naar leerzame thema’s. En hoe je uiteindelijk weer vrijer kunt ademen.

5 tweewekelijkse lessen online plus 3 coaching sessies € 499,-*

Coaching

Heb jij regelmatig het gevoel dat je tegen dezelfde issues aanloopt bij jezelf, je relaties of in het werk? Denk je dan ‘zo ben ik nou eenmaal’ of wil je er actief mee aan de slag? Meditatie wordt veelal ingezet voor het omgaan met stress. Maar als je meditatie inzet voor je persoonlijke groei? Wat gebeurt er dan?

3 coaching sessies € 399,- *

* Ben je particulier is de prijs inclusief BTW. Kun je het declareren of zakelijk aftrekken, komt er 21% BTW bij.