CoolDownCoaching

powered by Magda de Muijnck

Neem contact op
06 54268305

Wie is Magda?

Jaren geleden nam ik voor de zoveelste keer zonder goed gevoel afscheid van een werkplek. Ik wilde een patroon doorbreken en heb daarbij de hulp gezocht van een coach. Ik kon zelf best wat zaken benoemen, maar ik had iemand nodig die mij een spiegel voor hield. In de eerste instantie ging mijn coachvraag dus over werk. Maar zoals dat vaak gaat; van het één kwam het ander.

Mijn contact met mijzelf en mijn relaties, stonden in verbinding met hoe ik stond tegenover het werk wat ik deed. Ik vond het moeilijk om voor mijzelf op te komen. Als de ander niet zag dat ik tekort gedaan werd, voelde ik mij verongelijkt. Dit was een patroon. Het patroon heb ik zichtbaar gekregen en doorbroken met meditatie en coaching. Ik ben heel blij dat ik de stap gezet heb om hulp te vragen. Het is heel gebruikelijk dat een sporter voor groei een coach heeft. Jouw persoonlijke groei kan groot zijn als je een coach vindt die bij jou past.

Het groeien naar coach en meditatietrainer geeft mij een prachtig inzicht in mijzelf en de wereld om mij heen gegeven. De weg is minstens even mooi als de bestemming. De Jung studie van 3 jaar die ik volgend jaar afrond, heeft mijn inzicht nog meer verdiept. Deze inzichten wil ik met jou delen. Neem contact met mij op via het contactformulier of 06-54268305, whatsapp mag ook.