Wat kan ik voor je doen?

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Losse Sessie Coaching

Bij een coach kun je je verhaal te vertellen. Een coach helpt je je eigen valkuilen te zien. Je mag kwetsbaar zijn. Het is prima om het even niet te weten. Een coach spiegelt je. Een coach laat je zien wat je verhalen zijn. Het is prima om te huilen of te lachen, of om boos te zijn.

Wandelcoaching in het bos of op de hei is heerlijk. Naast elkaar lopend gaan we dezelfde kant op. Ik loop een stukje met je mee. De natuur geeft rust en ruimte. Relativeert. Helpt bij oefeningen die we doen. Geeft nieuwe inzichten. Je komt thuis bij wie je al was. We gaan kijken wat er bij jou hoort en waar je afscheid van mag nemen.

Losse Sessie EFT - Emotional Freedom Technique

Soms lijkt het of het leven je bij de neus neemt, wanneer je steeds weer hetzelfde thema onder je neus gewreven krijgt. Het kan zijn dat je door gedachten en gevoelens die samenhangen met eerdere ervaringen, steeds weer in dezelfde valkuil stapt.

Je komt bijvoorbeeld altijd in de knel in je agenda, omdat je tekort tijd neemt voor jezelf. Of iedereen vraagt altijd van alles aan je en je lijkt wel overal verantwoordelijk voor.

Tarot Reading

Tarot is een mooie manier om uit te zoeken wat er onbewust speelt rond een kwestie. Iets waar je mee loopt, een gevoel, een afweging. Het geeft je net even dat ene inzicht.

Heb je een kwestie of een vraag waar je mee rond loopt? Wil je een beslissing nemen of een knoop doorhakken? Kijk dan samen met mij in een Tarot Reading naar je onbewuste drijfveren. Ontdek de magie van de kaarten en wat specifiek die kaart op die plek jou wil zeggen.

1-op-1 meditatie begeleiding

In ons drukke leven verlangen we naar rust. Rust in ons hoofd en in ons lijf. Diverse lichamelijke kwalen komen voort uit stress. Mindfulness meditatie is een super tool om stress te verminderen. Tijdens meditatiemaak je endorfine aan en wordt cortisol verlaagd. Als je stress voelt kun je gaan mediteren, maar nog veel meer effect ervaar je wanneer je meditatie in je dagelijkse routine opneemt. Nieuwe gewoonten in je dagelijks leven integreren is moeilijk. Het is fijn om daar begeleiding in te krijgen.

Magische Coachingsreis

De Magische Coachingsreis is ontwikkeld voor vrouwen die willen ontdekken waar hun ogen (weer) van gaan stralen en waar hun hart (weer) een sprongetje van maakt. Zodat ze weer levensvreugde gaan voelen. Levensvreugde is wat we nodig hebben om op te laden voor tijden dat het misschien allemaal wat minder gemakkelijk gaat. Het is een unieke combinatie van coaching met Tarot, EFT-Emotional Freedom Techniqueen meditatie. Allemaal onderdelen die zich bezighouden met wat jou onbewust bezig houdt. Wat aan de oppervlakte mag komen.

Wat zeggen deelnemers?

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me