Wat kan ik voor je doen?

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Tarot Reading

Tarot is een mooie manier om uit te zoeken wat er onbewust speelt rond een kwestie. Iets waar je mee loopt, een gevoel, een afweging. Het geeft je net even dat ene inzicht.

Heb je een kwestie of een vraag waar je mee rond loopt? Wil je een beslissing nemen of een knoop doorhakken? Kijk dan samen met mij in een Tarot Reading naar je onbewuste drijfveren. Ontdek de magie van de kaarten en wat specifiek die kaart op die plek jou wil zeggen.

Losse Sessie Coaching

Bij een coach kun je je verhaal te vertellen. Een coach helpt je je eigen valkuilen te zien. Je mag kwetsbaar zijn. Het is prima om het even niet te weten. Een coach spiegelt je. Een coach laat je zien wat je verhalen zijn. Het is prima om te huilen of te lachen, of om boos te zijn.

Wandelcoaching in het bos of op de hei is heerlijk. Naast elkaar lopend gaan we dezelfde kant op. Ik loop een stuk met je mee. De natuur geeft rust en ruimte. Relativeert. Helpt bij oefeningen die we doen. Geeft nieuwe inzichten. Je komt thuis bij wie je al was. We gaan kijken wat er bij jou hoort en waar je afscheid van mag nemen.

Workshop Werken met het onbewuste

Heb je vragen over een kwestie in privé of werk? En wil je daar een dag mee aan de slag? Dan is de Workshop Werken met het Onbewuste wat voor jou!

Tijdens deze workshop werk je jouw vraag van dat moment uit in een visionboard en verkennen we je vraag op onbewust niveau met een Tarotsessie. Je krijgt meer inzicht in wat je bezighoudt; wat je verlangens zijn en je drijfveren.

Inbegrepen is een heerlijke vegetarische lunch en koffie/thee. Ik zorg ook voor materialen en voldoende aandacht, want er zijn maximaal 4 deelnemers.

Deze workshop is heel fijn om stappen in je persoonlijke ontwikkeling te maken, omdat je aan het werk gaat met een diepere laag. Je gaat uit je hoofd en in je gevoel.’

Magische Coachingsreis

De Magische Coachingsreis is ontwikkeld voor vrouwen die willen ontdekken waar hun ogen (weer) van gaan stralen en waar hun hart (weer) een sprongetje van maakt. 

Het is een unieke combinatie van coaching, Tarot oefeningen en meditatie. Onderdelen die inwerken op wat jou onbewust bezighoudt. Wat aan de oppervlakte mag komen.

Het traject omvat 8 sessies van om en nabij 75 minuten. Met een Tarot Reading verkennen we wat er onbewust speelt. Daarna volgen gesprekken wandelend op de hei met oefeningen onderweg. 

Het doel van deze reis is dat jij gaat voelen wat er nodig is voor een goede relatie met jezelf en de mensen om je heen.

Wat zeggen deelnemers?

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me