Belemmerende gedachten

Magda juli 22

Binnenkort is het weer zover; nieuwe foto’s voor mijn website en social media. Deze was even als proef.

Mijn vriendin Petra maakt al jaren de foto’s van mij voor mijn website en nog steeds voelt het ongemakkelijk als ze die lens op me richt. Ik ga gekke bekken trekken en er komen gedachten in mijn hoofd als:

  • Alle ogen gericht op mij; help!
  • Hoe moet ik staan?
  • Wordt toch niks!
  • Moet dit echt?

Juist dit soort gedachten maken dat ik me nog ongemakkelijker voel en dat komt het resultaat niet ten goede. Hoe fijn zou het zijn dat ik me niet zo ongemakkelijk voel? Daarvoor heb ik een techniek; EFT – Emotional Freedom Technique. Met een eenvoudige tap-techniek kan ik bij mijzelf de emotie van deze gedachten afhalen, zodat ze mij niet meer in de weg zitten. En dat kan ik bij jou ook.

EFT is een onderdeel van mijn nieuwe traject ‘Magische Coachingsreis’. Het is een bewezen methode die in de psychologie gebruikt wordt bij traumaverwerking en die dus ook bij mini-trauma’s werkt. Je klopt op bepaalde punten op je hand, het hoofd, gezicht en hals.
Tegelijkertijd spreek je de belemmerende gedachten uit, accepteert ze, laat ze los en zet er nieuwe voor in de plaats. Na een EFT-sessie is de emotie op de gedachte afgenomen.

Het is natuurlijk wel essentieel als je weet wat het precies is wat je tegenwerkt. Daar helpt meditatie en coaching bij. In het traject ‘Magische coachreis’ zit ook een Tarot legging; deze helpt om te kijken wat er onbewust speelt.

Ik werk alleen met kleine trauma’s overigens. Mochten we iets tegenkomen wat psychische hulp behoeft, stuur ik je door naar een specialist.  

Wil je meer weten over de ‘Magische Coachingsreis’? Kijk dan bij mijn aanbod of boek een Let’s Zoom sessie.

Petra laat op haar Instagramaccount meer zien van het prachtige werk dat ze maakt. Ze heeft samen met Laura Muscas ‘Het wonderlijke verhalenboek’ uitgegeven, dat is te zien op Boekengilde.


Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me