Coachen op de hei

boom

Ik liep met mijn coach op de hei. Het was mijn eerste wandelsessie bij hem. Het was december 2016. De blaadjes waren van de bomen gevallen, het was mistig en een beetje kil.

Onvermogen

Ik was moe en verdrietig. Mijn werkopdracht was zo goed als afgerond en ik was ontevreden over hoe het gegaan was. Voornamelijk ontevreden over mijzelf. Het duurde even voor ik dat toe wilde geven. De gemakkelijker weg is vaak om anderen de schuld te geven van je eigen onvermogen. In mijn geval onvermogen om grenzen aan te geven of hulp te vragen. 

Kwetsbaar
Het deed me goed om mijn verhaal te vertellen. Mijn eigen valkuilen te zien. Kwetsbaar te mogen zijn. Het even niet te weten. Gespiegeld te worden. Om mijn eigen verhalen te lachen. Te mogen huilen. 

Mijn pad
Al lopende en pratende in het bos, om de 2 maanden, jarenlang, kwamen er steeds meer zaken boven tafel. Zag ik steeds meer de lijn van wat mijn pad is, wat bij mij hoort en waar ik afscheid van mag nemen. 

Hulp vragen
Ik ben dankbaar en blij dat ik de moed heb gevat om me te laten coachen. Er kwam eerder het nodige voorbij in mijn leven, maar het was tot dan toe blijkbaar nog niet de tijd. Ik dacht dat ik het zelf wel zou redden. 

Coachen
Tijdens en van de eerste sessies vroeg mijn coach ‘wat voor werk zou je het liefst willen doen?’. Ik antwoordde zonder na te denken met ‘Coachen!’ Ik vond het magisch wat er ineens allemaal gebeurde, dat ik dat wilde delen. Het antwoord op de vraag is vandaag nog steeds actueel, het hoe en wat iets meer aangescherpt. 

De Magische Coachingsreis
Ik heb een paar prachtige tools ontdekt die ik inzet in mijn coaching sessies. Dat is Tarot, EFT en meditatie. Deze tools werken in en met het onbewuste. Samen heb ik het de Magische Coachingsreis genoemd. 

Waarom coaching?
Ik wil met jou uitvogelen waar je ogen van gaan stralen en waarvan je hart een sprongetje maakt. Jouw levenslust vinden maakt dat het leven jou weer vindt. Die levenslust komt naar mijn idee niet van buiten, maar vanuit binnen. Daarmee kun je je opnieuw verbinden. Meer informatie over de Magische Coachingsreis vind je hier.

Waar voel jij je levenslust? Eens over verder praten? Boek dan hier een gesprek.

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me