De Geliefden

De Geliefden

De Geliefden op de plek van de conclusie in deze legging treft me het meest, als ik de kaarten van het Keltisch kruis omdraai. Wat een prachtige plek voor deze kaart, voor deze kwestie!

De vraag of de kwestie die mijn klant me voorgelegd heeft is ‘wat speelt er met betrekking tot het succes in mijn bedrijf?’.

De kaart De Geliefden wordt vanzelfsprekend geassocieerd met de romantische liefde en relaties, maar gaat Jungiaans gezien veel dieper. Het gaat om de relatie tussen de mannelijke en vrouwelijke kant in jezelf; yin en yang; het innerlijk huwelijk.

Zowel mannen als vrouwen hebben deze yin en yang kant. Er is bij beiden sprake van een innerlijk huwelijk, wanneer zowel yin als yang aan bod mogen komen.
In het geval van mijn klant is het succes wat ze beoogt doelgericht en mannelijk.

Het vrouwelijke aspect van de creativiteit en de betrokkenheid bij wat ze maakt is de andere kant van de medaille. Beide is er nodig om tot een vervullend geheel te komen. Dat is precies wat deze kaart zegt.  

De kaart moedigt aan je te verbinden met wat je doet. Er alle liefde en toewijding in te leggen die je hebt. En ondertussen te doen wat je doen moet om het tot een succes te maken.

Het Keltisch kruis wat we legden begon met drie Twee-kaarten op een rij en dan kun je gerust spreken van dualiteit.

Twee-kaarten stellen vragen als: Durf je te spelen met het leven en ben je betrokken bij het leven?

Mijn klant maakt prachtige kunst. De Bekers Koningin die ze trekt als we het hebben over haar eigen aandeel tot het succes wat ze beoogt, spreekt voor zich. Deze geeft een warme betrokkenheid aan. En een gevoelsmatige insteek tot haar werk en haar succes. Haar sterke kant is dat ze zowel zakelijk als creatief kan zijn.   

De tweeën dagen haar uit om uit haar comfortzone te komen. Het is de uitdaging te gaan vertrouwen op dat wat komt. Met denken en piekeren is er geen ruimte voor gevoel. Dat sluit elk proces af.

Het Keltisch kruis is mijn favoriete legging. Hierin komen meerdere invalshoeken tot de kwestie aan de orde en geven een mooie aanleiding tot een gesprek.

Loop jij rond met een kwestie die je zou willen bekijken met behulp van de kaarten? Boek dan hier een Tarotsessie.

Een Tarotsessie is ook onderdeel van de Magische Coachingsreis; een traject van 7 maanden waarvan jouw ogen weer gaan stralen. Kijk hier voor meer informatie.

Bellen of whatsapp voor meer informatie mag ook op 06 54268305.

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me