Doelen

Magda poort staand

Doelen stellen is een onderdeel van de training en coaching waarvan vrouwen aangeven dat ze het óf moeilijk vinden, óf niet belangrijk vinden.

Het gekke is dat er gaandeweg de training of coaching vaak blijkt dat er heel wat doelen zijn. Om een paar te noemen: een opgeruimd huis hebben, een afgestemde outfit aan hebben, je werk goed kunnen plannen, voldoende aandacht aan je kinderen of (schoon)moeder besteden.

Als één van deze doelen niet zo goed gaat als ze van zichzelf verwachten, blijkt dat het doel is; ALTIJD een PERFECT opgeruimd huis hebben, ALTIJD keurig in de PERFECTE outfit en in de make-up, NOOIT een misser maken in je werkplanning of toegeven dat je iets NIET weet en ALTIJD beschikbaar zijn voor je naasten.

Staat er bij jou altijd druk op de ketel om vooral perfect te zijn? Ruim dan eens een keer je huis NIET op, ga naar de supermarkt ZONDER make-up en twee VERSCHILLENDE sokken aan, geef aan je collega toe dat je WAARDELOOS gepland hebt en zeg een keer tegen je kinderen of (schoon)moeder dat je even GEEN tijd hebt. En voel je vooral niet schuldig. De wereld vergaat niet.

Wil je serieus met een doel aan de slag? En de kans van slagen groter maken? Knip dan je doel in stukken. Dat is veel duurzamer dan van jezelf verwachten dat je het in één keer anders kan doen.

Wat is jouw doel? Wat zou jij willen aanpakken de komende tijd?

Heb je vragen? Stel ze op magda@cooldowncoaching.nl

Over perfectionisme gesproken.. het bordje op de poort, op bovenstaande foto, was er bijna nooit gekomen.. Ik vond namelijk dat de poort eerst geschilderd moest worden.. 😉 

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me