Eindejaar Tarotsessie

Tarot kerst liggend

Bij een Tarotlegging van begin maart 2022 sloeg de schrik mij om het hart. Op de plek die een relatie aangeeft trok ik een aantal kaarten die een pittige verandering aangaven. Ik was op dat moment samen met mijn man een weekje op Schiermonnikoog. En ik was de periode ervoor niet altijd even aardig geweest.. 

Wat dan? Hoe dan? Ik probeerde antwoorden te krijgen van mijn lerares, maar mijn legging werd maar steeds niet behandeld in de les.

In mei begon het mij te dagen waar de kaarten op duidden. Mijn periode van lesgeven als meditatietrainer liep op zijn eind. En dit zette allerlei dingen in beweging.

De meditatieschool is helemaal gestopt en ik ging ook op zoek naar een andere coach.

Wat is er dan eerst? Ga je naar de kaarten leven of geven de kaarten aan wat je onbewust al weet?

Het feit dat je een kaart trekt die je wat te vertellen heeft, juist op die plek heeft te maken met synchroniciteit. Dit is een begrip dat Carl G. Jung in 1930 formuleerde als ‘zinvolle coïncidentie van uiterlijke en innerlijke gebeurtenissen die zelf niet causaal verbonden zijn’. Zoek maar eens op Wikipedia.

Ik denk dat je onbewust veel meer weet dan je denkt. Daar is niks woezie-woezie aan.

De komende periode, rond de kerst en jaarwisseling, is een mooie periode om terug te blikken en vooruit te kijken. De Tarotkaarten zijn daar een prachtige tool voor.

Ik heb een mooi eindejaar-aanbod voor je samengesteld!

Omdat het zo gaaf is wat de kaarten laten zien. Omdat ik ook wat te vieren heb. Ik heb vorige week voor het eerst een Tarotsessie online gegeven. En het werkt! De verbinding ontstaat net zo goed online. Het is wel jammer dat je mijn praktijkruimte dan niet kunt meemaken, want die heb ik een mooie upgrade gegeven. Daar ben je natuurlijk van harte welkom!

De eindejaar-tarotsessie bestaat uit: een legging voor het oude jaar en een legging voor het nieuwe jaar, alles in de sfeervolle ambiance van mijn praktijk en een bijpassende verrassing om mee te nemen het nieuwe jaar in.

De sessies kun je reserveren van 27 december 2022 tot en met 6 januari 2023 via de link Eindejaar Tarotsessie. Normaal duurt een Tarotsessie een uur, maar nu reserveer ik 90 minuten voor je. Dan hebben we alle tijd om de legging uit te werken. De prijs is hetzelfde als normaal; € 75,00 incl. BTW.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor dit unieke aanbod, dus wacht niet te lang.

Met mijn man en mij gaat het trouwens goed. Ik ben de laatste tijd een stuk aardiger voor hem en ook voor mezelf. Ik heb dat gevonden waar mijn ogen van gaan stralen en dat gun ik iedereen.

Tot gauw!

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me