In beweging komen

Magda zendo low res

Wat bedoel je met ´ik zet je in beweging´?, vroeg iemand me laatst.

Meestal start een coaching traject vanuit een crisis. Er is iets gebeurt wat de emmer deed overlopen en er moet wat veranderen. Maar hoe dan? Wij mensen zijn er een meester in om onszelf vast te draaien in gedachten en overtuigingen.

Gedachten en overtuigingen krijgen we vanuit de geboorte en opvoeding mee en daar voegen we nog onze eigen ervaringen aan toe. Voor je het weet heb je een hele set aan verhalen in je hoofd. Lees mijn blog over verhalen hier.

Onbewust spelen er ook verlangens. Die verlangens zijn vaak weggedrukt, want je hebt jezelf ergens verteld dat het niet mogelijk is om je verlangen te volgen. Om wat voor reden dan ook. Totdat er een gevoel van onbehagen aan je gaat knagen. Je hebt niet zoveel energie, je bent snel geïrriteerd, misschien wel rusteloos of je ligt te piekeren ’s nachts.

Dan is het goed om te gaan kijken naar wat er echt onbewust bij je speelt. Dat onbewuste stuk bekijken is spannend, maar eigenlijk voelt het nooit onbekend aan. Want het is van jou. En dan kom je in beweging.

Wil je met mij kijken wat er speelt?
boek een Let’s Zoom Sessie.


Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me