In beweging zetten

In beweging zetten zonder logo

Afgelopen weekend hadden we een inspirerende opleidings-/intervisie dag. Fijne inzichten en een goed platform om bevindingen te delen.

Waar we het unaniem over eens waren is dat het niet onze missie is om de ander te helpen, noch het probleem van de ander te fiksen en al helemaal niet om anderen van advies te dienen. Ik kan namelijk jouw probleem niet oplossen, dat moet je zelf doen! Maar ik kan je wel spiegelen en in beweging zetten.

Toen ik 6 jaar geleden helemaal vast zat en tegen situaties in mijn leven aanliep, die me heel bekend voorkwamen van eerdere keren, ben ik begonnen met meditatie en coaching. De patronen die ik zag in mijn handelen kwamen voort uit wat ik onbewust met mij meedroeg. Die gingen over mijn genen, opvoeding en ervaringen die ik opgedaan heb. Hier zijn patronen uit ontstaan. Ik zat vast en met behulp van mijn coach ben ik in beweging gekomen.

Ik ben niet veranderd; ik ben geworden wat ik nu durf te zijn. Ik heb de ruimte gecreëerd voor mijzelf. Ik ben in beweging gekomen. En ik ben nog lang niet uitgeleerd.

De Jungiaanse psychologie heeft mij inzichten gegeven. In het verdiepingsjaar Tarot leer ik met behulp van de Tarotkaarten, de onbewuste antwoorden die de ander allang op de kwestie heeft, bewust te maken. Een fenomenaal proces! En super spannend, want nee het is geen voorspelling, ik weet niets, maar ik kan je in beweging zetten. Door inzichtelijk te maken wat jij al weet.

Wil jij in beweging komen? Laat het me weten in een reactie of boek een Let’s Zoom Sessie.


Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me