Magische Coachingsreis

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

De Magische Coachingsreis is ontwikkeld voor vrouwen die willen ontdekken waar hun ogen (weer) van gaan stralen en waar hun hart (weer) een sprongetje van maakt. Zodat ze weer levensvreugde gaan voelen. Levensvreugde is wat we nodig hebben om op te laden voor tijden dat het misschien allemaal wat minder gemakkelijk gaat. Het is een unieke combinatie van coaching met Tarot, EFT-Emotional Freedom Techniqueen meditatie. Allemaal onderdelen die zich bezighouden met wat jou onbewust bezig houdt. Wat aan de oppervlakte mag komen.

Misschien kom je wel uit een tijd dat het allemaal wat minder gemakkelijk ging en heb je juist daarvoor wel weer die sprankeling in je ogen nodig! Ook dan is de Magische Coachingsreis een prachtige zoektocht naar wat er zich in jou wil manifesteren.

In een periode van ongeveer 7 maanden plannen we een Tarotlegging, 6 coaching sessies van 1,5 uur en een EFT-Emotional Freedom Technique sessie. Wat we in welke volgorde gaan doen, ontvouwt zich vanzelf.

We starten met een coaching sessie waarin we de coachvraag benoemen en de eerste verkenning doen. Met de Tarot gaan we aan de slag om te kijken wat er onbewust bij jou speelt. Tijdens een EFT-sessie gaan we aan de slag met gedachten en overtuigingen die je belemmeren dat te gaan doen wat je werkelijk wilt.

De coaching vindt bij voorkeur buiten plaats, wandelend in de natuur. Bos en hei geven rust en goede energie. Naast elkaar lopend kun je gemakkelijker verbinding maken met jezelf en wat je beweegt. Ook hier vindt de magie plaats!

We spreken af in de praktijkruimte en wandelen dan de Westerheide op. Mocht dit om wat voor een reden niet kunnen, blijven we in de praktijkruimte. Hier doen we ook de Tarot legging en EFT (Emotional Freedom Technique) sessie.

De voorkeur gaat uit naar live sessies, als dit niet tot de mogelijkheden behoort, is online ook een optie. Je krijgt een Zoomlink toegestuurd, waarmee je kunt inloggen voor de sessie.

Magische Coachingsreis

Duur: 7 maanden

Inhoud:
Tarotlegging
6 coaching sessies van 1,5 uur
EFT-Emotional Freedom Technique sessie

€ 749,00 incl. btw

Wat zeggen deelnemers?

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me