Magische Coachingsreis

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

De Magische Coachingsreis is ontwikkeld voor vrouwen die willen ontdekken waar hun ogen (weer) van gaan stralen en waar hun hart (weer) een sprongetje van maakt. Allemaal onderdelen die tonen wat jou onbewust bezig houdt. Wat aan de oppervlakte mag komen.

Het is een unieke combinatie van coaching, Tarot oefeningen en meditatie. Onderdelen die inwerken op wat jou onbewust bezighoudt. Wat aan de oppervlakte mag komen.

Het traject omvat 8 sessies van om en nabij 75 minuten. Met een Tarot Reading verkennen we wat er onbewust speelt. Daarna volgen gesprekken wandelend op de hei met oefeningen onderweg.

Het doel van deze reis is dat jij gaat voelen wat er nodig is voor een goede relatie met jezelf en de mensen om je heen.

De coaching vindt bij voorkeur buiten plaats, wandelend in de natuur. Bos en hei geven rust en goede energie. Naast elkaar lopend kun je gemakkelijker verbinding maken met jezelf en wat je beweegt. Ook hier vindt de magie plaats!

We spreken af in de praktijkruimte en wandelen dan de Westerheide op. Mocht dit om wat voor een reden niet kunnen, blijven we in de praktijkruimte.

De voorkeur gaat uit naar live sessies, als dit niet tot de mogelijkheden behoort, is online ook een optie. Je krijgt een Zoomlink toegestuurd, waarmee je kunt inloggen voor de sessie.

Magische Coachingsreis

Duur: 7 maanden

Inhoud:
Tarotlegging
6 coaching sessies van 1,5 uur
EFT-Emotional Freedom Technique sessie

€ 749,00 incl. btw

Wat zeggen deelnemers?

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me