Wie is Magda de Muijnck?

Toen ik in 2015 begon met mediteren wilde ik me vooral staande houden in een klus die ik als freelance Visual Merchandiser had. Om de regelmaat in het mediteren te krijgen ging ik de introductiecursus van (toen nog) Zen.nl-Hilversum doen. Een jaar later ging ik met mijn coach echt met mezelf aan de slag en potdorie, wat er toen gebeurde! Het leek alsof de mist in mijn hoofd eindelijk oploste. De shifts die ik sindsdien gemaakt heb zorgen voor meer heldere communicatie, zelfwaardering en meer vrijheid.

Mijn weg startte als meditatietrainer/coach bij Experience Your Life. Op het trainerskussen heb ik inmiddels behoorlijk wat vlieguren gemaakt en menig cursist een stap verder geholpen op de weg naar rust, ruimte en reflectie. Want dat is wat het mij heeft gebracht: rust in mijn chaotische hoofd en ruimte in mijn opgejaagde lijf. En voelen wat mijn lichaam me te vertellen heeft.

In de 3 jaar Jungiaanse Psychologie leerde ik veel over onbewuste psychische processen. Dat wat ik vaak aanvoelde kon ik hierdoor veel beter plaatsen. In het verdiepingsjaar Tarot ontstond mijn liefde voor de kaarten. Want wat kunnen die onderliggende dynamieken bloot leggen! De symbolen op de kaarten en waarom je nou net die kaart op die plek legt, het geeft te denken en opent het onbewuste. Magisch!

In de eerste instantie durfde ik die liefde niet zomaar naar buiten te brengen. Ik kom uit een Zeeuwse familie en het beetje spiritualiteit dat ik heb meegekregen kwam vanuit de kerk. Ik vind het nog steeds spannend om niet serieus genomen te worden. Gelukkig heb ik een training EFT (Emotional Freedom Technique) gedaan, waarbij ik geleerd heb dit soort gedachten aan te pakken en te bevrijden van hun beknellende lading. Inmiddels help ik ook anderen tijdens de coaching met EFT en met de magie van de Tarot .

Ik nodig je uit voor een kennismaking. Boek hier een gratis Let's Zoom-sessie en zet je eerste stap op weg naar meer rust en vrijheid in je leven, maar ook meer magie!

Tot gauw,

Magda

Aangesloten bij:

logo  Balansportaal https://balansportaal.nl/hulp/cooldown-coaching/

Coach Circle  www.coachcircle.nl

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me