Wie is Magda de Muijnck?

Toen ik in 2015 begon met mediteren was het een chaos in mijn hoofd. Mijn emoties onderdrukken was de enige manier die ik kende om ermee om te gaan. Niet laten zien aan de buitenwereld en doorgaan.

Gerard, mijn man, ging mediteren en uit nieuwsgierigheid deed ik ook de introductiecursus van Zen.nl-Hilversum.

Een jaar later ging ik met mijn coach Daido Maas met mezelf aan de slag en potdorie, wat er toen gebeurde! Het leek alsof de mist in mijn hoofd eindelijk oploste. De shifts die ik sindsdien gemaakt heb zorgen voor meer heldere communicatie, zelfwaardering en meer vrijheid.

Mijn weg startte als meditatietrainer/coach bij Experience Your Life. Op het kussen heb ik daar menig cursist een stap verder geholpen op de weg naar rust, ruimte en reflectie. Want dat is wat het mij heeft gebracht: rust in mijn chaotische hoofd en ruimte in mijn opgejaagde lijf. En voelen wat mijn lichaam me te vertellen heeft.

In de 3 jaar Jungiaanse Psychologie leerde ik veel over onbewuste psychische processen. Dat wat ik vaak aanvoelde kon ik hierdoor veel beter plaatsen.

In het verdiepingsjaar Tarot ontstond mijn liefde voor de kaarten. Want wat kunnen die onderliggende dynamieken bloot leggen! De symbolen op de kaarten en waarom je nou net die kaart op die plek legt, het geeft te denken en opent het onbewuste. Magisch!

In oktober 2023 ben samen met Gerard een nieuw avontuur gestart; onze eigen vestiging van Zen.nl Hilversum. In een prachtige locatie leren wij mensen mediteren en geven wij coaching.

De Tarotkaarten blijven mij boeien, elke keer weer als ik ze erbij pak. Ik heb een mooie workshop ontwikkeld die je helpen meer zicht te krijgen op wat je werkelijk wilt. Uit je hoofd en in je gevoel. Van denken en doen naar voelen en zijn.

Ik nodig je uit voor een kennismaking. Boek hier een gratis Let's Zoom-sessie en zet je eerste stap op weg naar meer rust en vrijheid in je leven, maar ook meer magie!

Tot gauw,

Magda

Aangesloten bij:

logo  Balansportaal https://balansportaal.nl/hulp/cooldown-coaching/

Coach Circle  www.coachcircle.nl

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me