Wie is Magda de Muijnck?

Toen ik begon met mediteren was ik vastgelopen in mijn werk. Het werk waarvoor ik ingehuurd was als ZZP-er paste niet bij me. Ik deed het omdat het me geld en status opleverde, maar werd er niet gelukkig van.

Wat ik wel wilde doen wist ik niet. Ik herkende wel iets van een patroon wat steeds maar terug bleef komen.

Tussen mijn 23e en 37e verloor ik mijn ouders en mijn oudste zus. Mijn verdriet hierover stopte ik weg en leefde mijn leven. Ik werkte veel en graag, maar toen het bedrijf waar ik werkte failliet ging, stond ik echt met lege handen. Ik startte mijn eigen bedrijf; ik etaleerde letterlijk in winkels en figuurlijk liet ik alleen de mooie buitenkant zien.

Toen ik op mijn 43e een relatie kreeg met mijn huidige man waren er veel leuke dingen in mijn leven. Op één punt na en dat was werk. In die periode droomde ik vaak dat in een huis liep en naar de volgende verdieping wilde, maar er was geen trap. Nou had ik destijds hoogtevrees, ik werd zwetend wakker.

Ik ben gaan mediteren, dagelijks 2 keer. Gewoon zitten, zien wat er langst komt en voelen wat dat doet. Weten waar het aan ligt is één ding, maar het voelen in je lijf, helpt je ernaar handelen. Ik heb daarnaast een goede coach gevonden, met wie ik heb gewerkt aan een reëel zelfbeeld. Hij heeft mij geholpen en helpt mij nog steeds, door mij een spiegel voor te houden en hierdoor uit de vastgeroeste patronen te komen. De hoogtevrees is stukken minder geworden.

Soms voelt leven als overleven. Wilskracht is aangeleerd, maar het put je op de lange duur uit. Naar binnen keren helpt veel beter te zien wat er aan de hand is. Wat je echt wilt.

Ik nodig je uit voor een kennismaking. Boek hier een gratis Let's Zoom-sessie en zet je eerste stap op weg naar meer vrijheid.

Tot gauw,

Magda

Aangesloten bij:

logo  Balansportaal https://balansportaal.nl/hulp/cooldown-coaching/

Coach Circle  www.coachcircle.nl

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me