Sessie Coaching

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Bij een coach kun je je verhaal te vertellen. Een coach helpt je je eigen valkuilen te zien. Je mag kwetsbaar zijn. Het is prima om het even niet te weten. Een coach spiegelt je. Een coach laat je zien wat je verhalen zijn. Het is prima om te huilen of te lachen, of om boos te zijn.

Wandelcoaching in het bos of op de hei is heerlijk. Naast elkaar lopend gaan we dezelfde kant op. Ik loop een stukje met je mee. De natuur geeft rust en ruimte. Relativeert. Helpt bij oefeningen die we doen. Geeft nieuwe inzichten. Je komt thuis bij wie je al was. We gaan kijken wat er bij jou hoort en waar je afscheid van mag nemen.

We gaan kijken waar jouw ogen weer van gaan stralen. Jouw levenslust vinden maakt dat het leven jou weer vindt. Die levenslust komt naar mijn idee niet van buiten, maar vanuit binnen. Daarmee kun je je opnieuw verbinden.

De coaching is gebaseerd op de dieptepsychologie van Carl G. Jung. Deze manier van coachen gaat meer over voelen dan over verklaren. Het gaat meer over wat jou beroert dan over wat je zou moeten doen. Het gaat over expressie zonder dat het goed of volmaakt moet zijn. Het gaat over zelfvertrouwen en dat in de wereld zetten wat jij mooi en goed vindt.

Jung noemde zelfontwikkeling individuatie. Een heel mens worden.

Waar het in basis over gaat is dat wij allemaal mannelijke en vrouwelijke eigenschappen hebben, ongeacht sekse of gender. Vrouwelijke, JIN eigenschappen als begeleiden, verwelkomen van het nieuwe, afwachten, ontvangen en betrokkenheid zijn in onze cultuur minder gewaardeerd. Mannelijke JANG eigenschappen als actie ondernemen, voor dingen opkomen, naar je hand zetten en doelgericht zijn passen beter in ons plaatje van succes hebben.

Onze cultuur heeft op vrouwen én mannen een beeld geplakt van hoe wij zouden moeten zijn. In mijn optiek kunnen we pas de rollen goed uitwisselen als we een heel mens zijn, met vrouwelijke én mannelijke eigenschappen.

In mijn praktijk kom ik vrouwen tegen die steviger in hun schoenen willen staan.

Vrouwen die zelfvertrouwen willen hebben wat verder gaat dan blij zijn met hoe je er uitziet.

Vrouwen die met alle vertrouwen in zich boos willen kunnen zijn wanneer nodig.

Vrouwen die emoties willen hebben, maar geen emoties willen zijn.

Vrouwen die een heler mens willen worden.

Hoe de anderhalf uur coaching eruit ziet bedenk ik niet van tevoren. Het ontvouwt zich zoals het zich moet ontvouwen voor jou.

Coaching is onderdeel van de Magische Coachingsreis. Dit is een traject van 7 maanden waarin je meditatie, coaching, Tarot en EFT-Emotional Freedom Technique combineert.

Losse Sessie Coaching

Duur: 1,5 uur

We bepalen samen hoe deze sessie eruit ziet.

€ 100,00 incl. btw

Wat zeggen deelnemers?

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me