Sessie EFT - Emotional Freedom Technique

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Soms lijkt het of het leven je bij de neus neemt, wanneer je steeds weer hetzelfde thema onder je neus gewreven krijgt. Het kan zijn dat je door gedachten en gevoelens die samenhangen met eerdere ervaringen, steeds weer in dezelfde valkuil stapt.

Je komt bijvoorbeeld altijd in de knel in je agenda, omdat je tekort tijd neemt voor jezelf. Of iedereen vraagt altijd van alles aan je en je lijkt wel overal verantwoordelijk voor.

Het kan ook zijn dat je gedachten en emoties je blokkeren om iets te doen wat je wilt doen.

EFT-Emotional Freedom Technique kan je helpen om de gedachten en emotionele lading af te halen van een ervaring die je hebt opgedaan. Het wordt ingezet bij traumaverwerking en helpt ook bij kleine trauma’s die je behoorlijk in de weg kunnen zitten.

EFT is een combinatie van de Chinese geneeskunde en moderne psychologie. Je klopt met je vingers op specifieke meridiaan-punten, terwijl je hardop je probleem benoemt. Hierdoor wordt ontspanning en het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Er wordt een signaal naar je hersenen gestuurd dat het veilig is om te ontspannen. Zo dooft de stress die je voelt bij een gedachte of gebeurtenis. Je her-programmeert jezelf als het ware. Je kunt beteromgaan met emoties.

Dit is wat Barbara zei na de sessie met EFT:

‘Wat een fijne ervaring was dit! Magda nam de tijd om samen met mij te bepalen waar we mee aan de slag wilden gaan. Ze wist door gerichte vragen precies tot díe overtuigingen en gevoelens in mij te komen die me belemmeren. Ik was verrast over de EFT-sessie, hoe snel ik verandering in mezelf ervaarde. Ook daarna werkt dit door: ik sta steviger en vrijer in mijn eigen leven.’

Een EFT-sessie kan ook online via Zoom.

De EFT-Emotional Freedom Technique is ook onderdeel van de Magische Coachingsreis, een traject van 7 maanden.

Losse Sessie EFT - Emotional Freedom Technique

Live of Online via Zoom

€ 100,00 incl. btw

Wat zeggen deelnemers?

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me