Onbewuste drijfveren

Keltisch kruis liggend

95% van alles wat je doet gaat onbewust. Fietsen en autorijden zijn van die voorbeelden waarbij je niet moet gaan nadenken bij je handelingen, want dan gaat het gegarandeerd fout.

Maar hoe zit dat met dat onbewuste? En hoe kun je toegang tot je onbewuste krijgen?

Ik werk met 2 methoden; meditatie, daar heb ik al vaker over geschreven, en Tarotkaarten.

Tarotkaarten? Echt serieus? Ja echt serieus! De kaarten laten door middel van hun symboliek zien hoe jij in de kwestie staat. Jij als vraagsteller en jij als kaart trekker.

Zelfs als je niet direct gelooft in de werking van synchroniciteit, zul je de magie van de kaarten gaan zien. Het opent het gesprek en laat je zien hoe jij je verhoudt tot de vraag die je gesteld hebt.

Loop jij met een vraag rond of kun je maar geen besluit nemen hoe je omgaat met een kwestie in werk of privé? Maak dan kennis met de Tarotkaarten!

Dit is wat een coachée me stuurde, een paar dagen na een legging met de Tarotkaarten:

‘Ik moet je even mailen. Want wat hebben de kaarten me al veel duidelijk gemaakt. Ik heb vooral veel gedacht aan die ridder kaart. Dat het harnas af moet. Ik dacht in het begin vooral het harnas naar anderen toe, dus meer open zijn. Maar toen bedacht ik me, hoezo naar anderen? Wees eerst maar eens meer open naar jezelf.’

Heb je nog vragen? Mail me gerust! Liever face to face, maar wel online?
Boek een Let’s Zoom Sessie.


Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me