Tarot Reading

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Tarot is een mooie manier om uit te zoeken wat er onbewust speelt rond een kwestie. Iets waar je mee loopt, een gevoel, een afweging. Het geeft je net even dat ene inzicht.

Heb je een kwestie of een vraag waar je mee rond loopt? Wil je een beslissing nemen of een knoop doorhakken? Kijk dan samen met mij in een Tarot Reading naar je onbewuste drijfveren. Ontdek de magie van de kaarten en wat specifiek die kaart op die plek jou wil zeggen.

Het feit dat je onbewust de kaart trekt die wat te vertellen heeft, juist op die plek, heeft te maken met synchroniciteit.

Dit is een begrip wat Carl G. Jung in 1930 formuleerde als ‘zinvolle coïncidentie van uiterlijke en innerlijke gebeurtenissen die zelf niet causaal verbonden zijn’.

Er gebeuren dingen die geen oorzaak en gevolg zijn, dus ogenschijnlijk geen invloed op elkaar hebben. Maar ze gebeuren toch. Als je ermee bezig bent, valt het je ineens op. Die vriendin waar je aan denkt en die ineens een berichtje stuurt. Of je leest ergens iets over een boek en ineens loop je er zo tegen aan in de winkel. Toeval? Of misschien toch niet?

De kaarten van de Tarot van Rider Waite staan vol met symboliek. De kaarten zijn één voor één verhalen op zich. De tekeningen zijn gebaseerd op eeuwenoude archetypische beelden. Beelden die resoneren op complexen, vrij vertaald; dingen die ons onbewust bezig houden.

De reactie op de beelden, bewust of onbewust, laat zien wat er speelt. En dat is nou juist wat mensen zo spannend vinden hieraan.

Maar negen van de tien keer weet je allang wat er speelt. Je haalt het net op. Je laat het op je inwerken. Je gaat ermee aan de gang. Vaak denk je dagen later nog aan de kaarten of je droomt erover.

Dit is wat Mara zei over de Tarot Reading:

‘Een tarot reading komt altijd op het juiste moment. Bij twijfel is dit de duidelijkheid en het inzicht wat je nodig hebt. Het vraagstuk over het pad wat ik moest bewandelen kwam heel duidelijk naar voren in de kaarten, er hadden geen betere kaarten getrokken kunnen worden en Magda gaf met haar openheid en uitleg precies de sturing die ik nodig had.’

De magie van de kaarten heeft mij te pakken. Ik kan het uitleggen, maar om het voelen moet je het ervaren. En het niet beredeneren, want dan haal je de magie eraf.

Ik voorspel niets, de kaarten zeggen jou wat je eigenlijk al diep van binnen weet.

Een Tarot reading kan ook online, je krijgt een Zoomlink waarmee je in kunt loggen. Tijdens de reading zijn de kaarten en ik beiden te zien.

Losse Tarot Reading

Live of online via Zoom

€ 100,00 incl. btw

Wat zeggen deelnemers?

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me