Terug naar normaal?

Magda lopend
Yess! Het kan niet missen, we hebben het voorjaar gewoon overgeslagen en het is zomer. Heerlijk. Met alle dingen die zo langzamerhand weer mogen kunnen we ook echt van deze zomer genieten.
 
Maar hoe gaat het straks in september weer verder? Wil je dan weer de ratrace in? Ik heb veel mensen horen zeggen dat ze het afgelopen jaar ook heel fijn vonden in hun eigen bubbel. Niet zoveel moeten, meer rond het huis, meer genieten van wat er al is. Je huis, je kinderen, je familie. Wat nou als er straks weer zoveel op je afkomt?
 
Even een kleine disclaimer. Niet iedereen is hetzelfde en voor sommige mensen is het hoe meer afspraken en sociale activiteiten, hoe beter. Dan is deze mail niet voor jou. Dat is misschien heel bout gezegd, maar laten we vooral geen dingen doen of lezen wat we niet echt willen. Want dat is nou precies waar het hier om gaat.

Self Care. Doen wat er voor jou nodig is, zonder asociaal te zijn. Daar zijn wel twee voorwaarden voor nodig; zelfkennis en jezelf goed aanvoelen. Beide verkrijgbaar door.. jawel.. meditatie (je dacht al; wanneer begint ze er nou over?). 
 
Ik wil je graag deze zomer inspireren en motiveren om goed voor jezelf te zorgen, zonder asociaal te zijn. Zodat we het fijne gevoel van onze bubbel van het laatste jaar, mee kunnen nemen terug het drukke leven in. 
 
Hier komt de eerste tip
Ben jij een enthousiast persoon en zeg je altijd heel snel ja als iemand om je hulp vraagt of uitnodigt om iets gezelligs te gaan doen? 

Neem dan nu eens even de tijd om je af te vragen:
– Voor wie doe ik dit?
– Kan ik het waarmaken?
– Wil ik dit echt?

Je kunt eerlijk te zeggen dat je er even over wilt nadenken of thuis wilt afstemmen. Als je niet wilt laten blijken dat je aarzelt ga je voor mijn part even naar het toilet. Time out. 

Veel succes en laat mij in het commentaar hieronder weten wat het voor je gedaan heeft. Dat vind ik leuk. 

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me