Vakantie

kaart

Vakantie!!
Ervaringen opdoen is het nieuwe goud. Wat wil jij van je vakantie meenemen? Foto’s en ervaringen? Misschien souvenirs om weer eens terug te denken aan de mooie momenten? Of wil je vooral dat heerlijke relaxte gevoel vasthouden?

Vakantiegevoel
Je weet ook dat dat relaxte gevoel weer snel naar de achtergrond verdwijnt als de waan van de dag zich aandient. Werk, school, studie, clubs, hobby’s. Voor je het weet ben je gestrest en het relaxte vakantiegevoel is niet meer dan een foto of een souvenir. Ik nodig je uit op een innerlijke reis. De Magische Coachingsreis. Daar heb je wel het hele jaar profijt van. Het mooie is dat je er geen extra vakantie voor hoeft te nemen én je kunt gaan wanneer je wilt. Ik heb nog plek deze zomer! Stap je in?

Vrijheid
Mijn eigen ontwikkeling in de laatste jaren voelde als een magische reis naar binnen. Ik heb rust en ruimte leren ervaren, ik heb inzicht gekregen in mezelf en de mensen om me heen door de aha-momenten die langs kwamen en ik heb de vrijheid gekregen om te doen waar ik blij van word. Door meditatie en coaching heb ik meer contact gekregen met mijzelf. Daarom heb ik de Magische Coachingsreis ontwikkeld. Meer informatie vind je hier.

Eerst kennismaken? Boek dan hier een gesprek.

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me