Vervelen

Magda heide boom low res
Hoe krijg ik meer rust? Dat is de meest voorkomende vraag in mijn praktijk.

Voel je je opgejaagd door een volle agenda? Zijn de dagen te kort? Worden de dagen gevuld met werk, zorg voor de naasten en sociale verplichtingen? Lijkt nee verkopen onmogelijk en jakker je maar voort?

En is het nu eindelijk vakantie? En wachten daar ook de nodige leuke dingen als in reizen en dagjes weg? Heb je ook de vakantie volgepropt met activiteiten?

Is er tijd om te lummelen??

Straks als werk en school weer begint is er wel een ander behangetje geweest, maar is de accu ook echt opgeladen?

Mijn tip voor deze zomer is; neem tijd om te lummelen. Niets plannen, gewoon aanrommelen en als het kan je ook af en toe vervelen. Geeft het onrust? Onrust in je lijf? Ga dan zitten en voel de onrust. Laat de onrust door je lijf stromen en adem. Mediteer.

Na de zomer gaan wij hier in Hilversum weer veel mensen helpen om rust in hun hoofd en in hun lijf te krijgen. We gaan meditatieles geven in onze Zen.nl vestiging in de oude Calvijnschool op Eemnesserweg 107. Super veel zin in! De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Als je hier in de buurt woont ben je van harte welkom. Mocht je elders in het land wonen; er zijn 41 andere vestigingen waar je je kunt aanmelden voor een proefles. Kijk wat meditatie voor jou kan doen!

Naast meditatiebegeleiding kun je ook meegaan op de Magische Coachingsreis. Een combinatie van Jungiaans Coachen, Tarot en Visualisaties brengen je naar je binnenwereld. We kijken wat zich daar afspeelt en wat je, wellicht onbewust, beweegt. Dus wil je na de zomer je rust bewaren? Je agenda beter beheren en aan jezelf toekomen? Boek dan hier een gesprek.

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me