Visualiseren

Magda zit in zendo

Deze eerste dagen van 2022 staan bij mij in het teken van reflecteren op wat ik gekregen heb in het afgelopen jaar en visualiseren wat ik graag wil ontvangen in 2022. Ik geloof er namelijk in dat het universum je geeft wat je wilt ontvangen, maar dat je er wel een duidelijk beeld van moet hebben. Vaak weten we wel wat we niet meer willen, maar wat we concreet wel willen is niet helemaal duidelijk.

Mijn afgelopen jaar stond in het teken van meer verbinding, echte verbinding met mijzelf en mijn naasten. Daar was een shift te vinden van denken naar voelen. Van hoe het hoort en wat je verwacht van jezelf of de ander, naar nog meer bij mijzelf voelen wat er speelt en vanuit daar proberen te reageren.

Voor mij stond 2021 ook in het teken van groei en ook zakelijk meer van denken naar voelen gaan. Zo  volgde ik begin 2021 een training waar ik een businessmodel geleerd heb. Dit was een rationele manier van kijken naar mijn business waar ik veel van geleerd heb. Maar ik merkte dat het opvolgen van een reeks acties geen garantie is voor succes, wanneer die acties niet vanuit mijn hart komen.

Werken aan mijn verhaal, wat ik te doen heb in dit leven en voor mijn waarde(n) staan zijn mooie doelen waar ik aan ga werken in 2022. Ik neem daarvoor mee een portie geduld, hulp van anderen en het fijne gevoel wanneer ik bewust mijn successen vier, hoe klein ook.

Waar denk jij met een goed gevoel op terug als je denkt aan het afgelopen jaar? Wat heb je geleerd en welke mooie mensen heb je ontmoet, om je heen gehad? Welke fijne momenten en successen heb je bereikt in je werk? Welk gevoel roept dat op? Waar zou je meer van willen in 2022?

Meditatie en coaching is een fijne manier om meer zicht te krijgen op wat er zich van binnen bij je afspeelt. 

Wat eerdere deelnemers zeiden over deze training:
‘Meditatie doe ik nu ruim een jaar en het helpt mij dichter bij mezelf te komen, mezelf beter te begrijpen. Hoe Jung over projectie denkt, heeft mij erg geholpen in hoe mijn reacties zijn en hoe ik daar beter mee om kan gaan.’

‘Wat de training uniek maakt, is dat theorie (Jungiaans mensbeeld) en dagelijkse emotionele praktijk (duiding daarvan) zo mooi hand in hand gaan. Wie daar interesse in heeft, is hier aan het goede adres!’

Alle goeds voor 2022!

Heb je vragen? Stel ze op magda@cooldowncoaching.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me