Wat gebeurt er als je het niet doet?

3U7A7868

Deze vraag kreeg ik vanmorgen over mijn dagelijkse meditaties. Wat veel mensen niet weten over meditatie is dat je endorfine aanmaakt tijdens het mediteren. Endorfine is een gelukshormoon, je krijgt het ook na het sporten. Meditatie is daardoor ook verslavend. Let op voor je ermee begint ?.

Mijn favoriete meditatiemoment is in de morgen, in mijn ochtendjas, in het tuinhuis met een kaarsje aan en een kopje thee na afloop. 25 minuten, voor het werk, om 6.30 uur. Alles is nog stil en het is nog donker in deze tijd van het jaar.

Ergens tussen dromen en de nieuwe dag is het rustig wakker worden. Dit gevoel is doorgaans blijvend voor de hele dag. Als ik het niet doe, ben ik onrustiger en ongeduldiger. De endorfine maakt ook dat ik mij evenwichtig en gelukkig voel. Een dag overslaan is geen ramp maar ik merk gewoon het verschil.

Wil je ook ervaren wat meditatie voor je doet? Schrijf je in voor een proefles! Als de data op de site je niet passen, geef me dan een persoonlijk bericht. Welkom!

Aanmelden Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor mijn nieuwsbrief

Laat een reactie achter

Cooldown Coaching

Van de Sande Bakhuyzenstr.146,

1223 EA  Hilversum
06-54268305
info@cooldowncoaching.nl
KvK 34234884
Btw-id NL002169008B57

Follow me